Menu Sluiten

Gebruikte Europalletten

Paletco produceert houten palletten, kisten en kratten. Gericht op kleine series met een grote verscheidenheid van afmetingen en korte leveringstermijn. Tevens werd de verkoopslicentie voor de Belgische markt verworven van de WGP-kartonpallet.

Als pallettenproducent en -leverancier zijn we er voor u. Uw verpakkingsgemak is onze leidraad. Daarom stellen we u op deze website tal van oplossingen voor die we graag precies op uw wensen afstemmen.8721008

Meer info

tags: Europalletten – Gebruikte Europalletten – Houten Kisten Op Maat – houten Kratten Op Maat – Houten Paletten Op Maat – 

Wenst u meer info over gebruikte europalletten kijk dan vlug op https://www.paletco.be/ | Gebruikte Europalletten

Logistiek | Hout | Verpakkingen | 

Kant-en-klare kartonpallets, kartonpallets volgens MOL, onze Boxonas en kisten, ook MOL-formaten – om er maar een paar te noemen. Indien nodig kunnen wij al onze verpakkingen aanpassen aan uw exacte wensen. Zo krijgt u wat u echt wilt! Trefwoorden: krat pallet houten pallet WGP Kijkt u rustig rond op onze website.

Van de bundel hout, via het ontwerp tot de verticale stapelmachine – wij hebben de middelen en mogelijkheden voor uw succes.

in lengtes, breedtes, ontwerpen en met gepersonaliseerde multiplex labels.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Gebruikte europalletten

!–StopPubText–>.